theatervoorstelling

THEATERVOORSTELLING

Er wordt een sociaal-artistieke theatervoorstelling ontwikkeld rond het thema ‘arbeid en migratie’. Onze partner hiervoor is Unie der Zorgelozen. De première van de voorstelling is voorzien voor het voorjaar van 2017. Het wordt de openingsvoorstelling van de Scala, een 100 jaar oude feestzaal die nu gerenoveerd wordt tot een gloednieuwe artistieke ontmoetingsplaats.

 Ja, de Firma was bij de eerste om den vreemden welkom te heten op hare werkvloer. Van overal waren ze gekomen. En ze doen van alles. Samen zijn ze de ploeg. Waar dikwijls elektriek in de lucht hangt, maar ook hobby’s worden gedeeld. Ne ploeg met plezier en af en toe wat pleinvrees. Maar een waar vooral wordt gewerkt. Ook als de groei stopt, en de vragen naar boven komen. Den één wil zwart, den ander wit. Maar de Firma doet voort, en zoekt het juiste kleur voor de nieuwe frak.

udz-logo-wit-baseline

De voorstellingen gaan door in de Scala (Pluimstraat, Kortrijk, T 056- 22 04 00). De concrete data hiervoor worden nog bepaald.

Er zijn ook voorstellingen gepland in:

Harelbeke, CC Het Spoor (Eilandstraat 6) T  056-73 34 20

Waregem, CC De Schakel (Schakelstraat 8) T  056-62 13 40

De voorstelling kan ook op andere plaatsen worden gespeeld. Voor info en voorwaarden contacteer dominique.velghe@west-vlaanderen.be.