theatervoorstelling

THEATERVOORSTELLING

Sociaal-artistieke theatervoorstelling 'Pardon Service'

De Unie der Zorgelozen spelen ‘Pardon Service’. Tekst en regie zijn van Geert Six (prijs van de Provincie West-Vlaanderen Letterkunde 2014 voor Dramatische kunst).

‘Pardon Service’ is een volkse voorstelling over perceptie. Een verhaal van bloemkool en couscous, van zeedijk en souk. Een pleidooi voor menselijkheid en weerbaarheid, verantwoordelijkheid en bovenal, de kracht van vriendschap en liefde.

https://www.youtube.com/watch?v=F8XbeyxyW04&feature=youtu.be

 

... De mens van dadels en vijgen. Van feta, couscous en kebab. En van nog veel vijven en zessen. Die nu binnen komen gewaaid in ons vlakke land van bloemkool en patat, rap zachte gekookt maar ook al niet van hier. Le plat pays, bijkan alle smake in het eten van elders gekregen...

De 10 voorstellingen in april 2017 waren haast allemaal uitverkocht!  Mis de kans niet om het stuk alsnog te zien.

Dit kan op:

vrijdag 12 januari (20u15) in De Scala, Pluimstraat 7, Kortrijk (info en reservaties: http://www.uniederzorgelozen.be/)

zaterdag 13 januari (20u15) in De Scala, Pluimstraat 7, Kortrijk (info en reservaties: http://www.uniederzorgelozen.be/)

zondag 14 januari (15u) in De Scala, Pluimstraat 7, Kortrijk (info en reservaties: http://www.uniederzorgelozen.be/)

vrijdag 19 januari (20u) in CC Het Spoor, Eilandstraat 6, Harelbeke (T 056 73 34 20)

woensdag 24 januari (20u) in CC De Schakel, Schakelstraat 8, Waregem (T  056 62 13 40)

Spel: Boulanouar Belgerais, Eline Dehens, Karolien Delaere, Roos Dooms, Bernard Goedefroidt, Martine Nuyttens, Bruno Nys, Lieve Vanhoutte, Isabel Vanluchene, Cristine Van de Voorde, Marcel Sabbe, Mieke Six en Johan Walgraeve ; Assistentie en productie: Roselein Detavernier ; Dramaturgie: Joon Bilcke ; Licht en techniek: Bram Lievens ; Affichebeeld: Stefanie Tanghe en Bruno Tytgat ; Productie: Unie der Zorgelozen i.s.m. Vamos Vacaturos

udz-logo-wit-baseline